Evalueer & Optimaliseer

In deze fase wordt het verschil gemaakt. Daar zit net de kracht van online marketing. Alles is direct meetbaar. De kunst is om uit de grote hoeveelheid beschikbare data, enkel die informatie te halen die relevant voor u is. 4P Media heeft hiervoor een eigen krachtige dashboard tool in huis. Alle data sources zijn aansluitbaar. Van Google Analytics tot Facebook Anaytics of Google Adwords. Zo zorgen we voor een overzichtelijk rapport op maat, waaruit de nodige analyses kunnen volgen. Bijgevolg kan snel en accuraat worden bijgestuurd.

Uw belangrijkste KPI's in een handig overzicht - online of via mail

In deze fase wordt het verschil gemaakt. Daar zit net de kracht van online marketing: alles is onmiddellijk meetbaar. De kunst is om uit de grote hoeveelheid beschikbare data, enkel die informatie te halen relevant voor u.

In resultaatanalyse kan het verschil worden gemaakt ten opzichte van de concurrentie. Het verschil tussen winst of verlies

Voor vele online marketeers is de volgende situatie herkenbaar: een dag in de week ben je uren zoet met het bij elkaar zoeken van verschillende data voor het opstellen van een statusrapport.  Hierdoor wordt vaak voorbijgegaan aan wat echt belangrijk is. Namelijk de data ook echt analyseren en interpreteren, waarna de nodige acties en bijsturingen kunnen volgen.  Net dat is de kracht  van online marketing.  Hier kan het verschil worden gemaakt ten opzichte van de concurrentie.  Het verschil tussen winst of verlies zit in deze fase.

 

Eén handig overzicht met alle verschillende online databronnen

"Meten is weten", zegt het cliché, en op vlak van internet marketing worden heel veel data geregistreerd.  Analytics informatie van je website met bounce rates, views per pagina, etc..., het aantal likes op je facebook posts, resultaten van je email marketing campagne of efficiëntie cijfers van je Google Adwords campagne.  De kunst is om in één overzicht die data te ontvangen die voor u echt relevant zijn, en dat is geval per geval verschillend.  Een dashboard met een samenvatting van alle verschillende databronnen.  

Dat is een belangrijke toegevoegde waarde van 4PMedia.  Deze dienst bieden we standaard aan bij elke samenwerking.  Zodat we kunnen focussen op: analyse & optimalisatie van wat echt belangrijk is.

Wat kunnen de 4PMedia dashboards voor uw bedrijf betekenen?
Enkel de voor u relevante data in een handig overzicht
Alle databronnen gecombineerd 
Wekelijkse status update in uw mailbox, of realtime online
Eenvoudig analyses maken om op het juiste moment bij te sturen

Contacteer ons voor meer informatie