Webhosting: Kies voor betaalbare topkwaliteit

De keuze van de juiste webhosting service is van primair belang. Er zijn op de markt heel wat opties, vaak tegen dumpingprijzen. Echter, wanneer u het professioneel wenst aan te pakken is het belangrijk om een betrouwbare en degelijke hosting partner te kiezen. Liefst een Belgische partij met 24/24 uur support in het Nederlands en een 99,9% uptime garantie. 4P Media helpt u hier graag bij. We bieden u zelf onze eigen hosting service aan en werken hiervoor samen met de referentie op de Belgische markt met een capaciteit van 3122 servers, verspreid over 3 datacentres.

Kies voor betaalbare Belgische kwaliteit
Juiste hostingpakket - op basis van uw behoeften
In principe kan elke website, mits perfecte optimalisatie en caching, op een standaard hostingpakket draaien zoals beschreven in de tabel hieronder.   Het is pas wanneer er meerdere simultane processen, meerdere simultane bezoekers of heel zware processen dienen te draaien dat er ook effectief een zwaarder pakket nodig is. Zo kan een website met een heel beperkt aantal bezoekers wel een erg zware setup hebben en daardoor direct performance 3 nodig hebben. Alles staat of valt dus met de technische opbouw van de website en niet zozeer met het 'type' website.  Laat u begeleiden bij de juiste keuze.  
 
We raden aan om bij het standaardpakket te starten, op gelijk welk moment kan naar een hoger pakket worden overgeschakeld.
 

Elke nacht een backup van uw data
Dit zal je maar zelden zien bij buitenlandse hosting aanbieders.  Het is een niet te onderschatten USP van onze hosting service.  Stel: de versie van uw content management systeem is niet up to date waardoor een hacking toegang krijgt tot uw gegevens.  Het kan rampzalige gevolgen hebben.  Maanden energie en budget gaat in rook op.  Door elke nacht een backup te maken van uw gegevens slaapt u echter op uw twee oren.

 

Content management systeem vooraf geïnstalleerd
We helpen u ook graag bij de juiste keuze van content management systeem.  Drupal, Wordpress, Magento of Joomla.  Na de keuze worden ze vooraf geïnstalleerd zodat u meteen aan de slag kan.

.BE domeinnaam GRATIS bij elk pakket!

Prijzen per maand/exclusief BTW
Standaard
€14,5

50 GB of Disk ongelimiteerd data traffic

2 MySQL DB (250 DB)

1 GB mailbox ongelimiteerd

25 PHP workers, 128 MB ram

 

Performance 1
€24,5

100 GB of Disk ongelimiteerd data traffic

5 MySQL DB (250 DB)

1 GB mailbox ongelimiteerd

50 PHP workers, 256 MB ram

64 MB ramdisk

Performance 2
€44,5

100 GB of Disk ongelimiteerd data traffic

5 MySQL DB (250 DB)

1 GB mailbox ongelimiteerd

75 PHP workers, 256 MB ram

128 MB ramdisk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24/24 en 7 dagen op 7 gratis bijstand via telefoon en e-mail

 

4P Media webhosting controle paneel

 

 

Webmail Service