HAAL MEER UIT HET INTERNETVERKEER

Hebt u het te druk om uw internetverkeer in goede banen te leiden?  Frustreert het u dat potentiële klanten onvoldoende de weg naar uw website of webshop vinden bij het googelen?  Wil u uw online communicatie en e-business professioneel aanpakken?  Met 4P Media haalt u de geschikte partner binnen. (Tekst: Lut Clincke)

Wim Willems - Zaakvoerder 4P Media

Geeft u uw e-business voldoende zuurstof om te groeien of  wordt dit zakelijk kanaal stiefmoederlijk behandeld, door een gebrek aan kennis of tijd?  En als u nu eens deze job overliet aan een gespecialiseerd bedrijf? Zoals 4P Media, een jong bureau maar met een team van ervaren specialisten op het vlak van off- en online publiciteit, marketing en e-commerce.  4P Media heeft alles in huis om een haarscherpe analyse van uw online aanwezigheid te maken en een oplossing op maat van uw bedrijf voor te stellen.

Oprichter van dit bedrijf is Wim Willems, een gedreven man die als tiener al met online communicatie bezig was, toen dit lang nog niet ingeburgerd was.  Gedurende 15 jaar bouwde hij internationale ervaring op in online marketing, e-commerce, product management en price setting.  Hij heeft altijd gestreefd naar een goed evenwicht tussen de 4P’s, vandaar de naam van het bedrijf.  Nu stelt hij zijn kennis en jarenlange ervaring ter beschikking van Belgische KMO’S. Hij werkt hiervoor samen met specialisten die vertrouwd zijn met de mechanismen van zoekmachines zoals Google, maar ook met marketeers die thuis zijn in de klassieke media.

Kom als winnaar uit zoekacties

In korte tijd heeft het internet ons leven grondig veranderd.  We volgen het nieuws online, we kopen online, we communiceren voortdurend via de sociale media.  Het internet is een belangrijke bron van informatie geworden.  En ook e-business neemt een hoge vlucht.  Als de consument u online niet terugvindt, lijkt het alsof u niet bestaat en grijpt u naast opportuniteiten.  Startende bedrijven geloven in de kracht van internet maar weten niet exact hoe ze hun online investeringen zoals een website en webshop optimaal kunnen laten renderen.  Grote bedrijven hebben teams die voltijds bezig zijn met online communicatie, wat een onhaalbare kaart is voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze tijdrovende taken laat u best aan een professional over zodat u zich helemaal op uw bedrijf kan focussen.

Succes schuilt vaak in een subtiele nuance

 

Meetbare resultaten

“We beseffen maar al te goed dat het internet alleen niet zaligmakend is”, zegt Wim Willems. ”Soms kan een klein bedrijf met een streekgebonden cliënteel beter communiceren via de plaatselijke pers, ondersteund met een degelijke online campagne.  Online en offline media vullen elkaar perfect aan.  Een boeiend artikel of sterke publiciteit in een magazine of krant kan de consument leiden naar uw website of shop of andersom: klanten die u online vinden, zullen benieuwd zijn om uw zaak te bezoeken.  Wanneer een klant met ons in zee gaat, checken we of hun website en webshop op punt staat en sturen we bij waar nodig.  Het heeft geen zin om een consument naar uw website te leiden als die onaantrekkelijk, niet informatief is of wanneer deze achterhaald is.  En een webshop moet voldoende getest zijn op kinderziektes voor je met e-commerce kan beginnen.”

 

Opvolging en feedback

4P Media gaat ook verder dan zijn klanten adviseren.  Eenmaal uw online communicatie en e-business op punt staat, worden de zoekacties van de consument naar uw bedrijf onder de loep genomen en wordt een analyse gemaakt van de resultaten.  Hoeveel keer leiden opzoekingen naar uw website en hoeveel bezoekers gaan effectief over tot een bestelling?  4P Media zorgt dat uw online investeringen meetbaar worden en rapporteert u op geregelde basis op een duidelijke en overzichtelijke manier. Geen ellenlange onbegrijpbare analytics cijfers, maar duidelijke dashboards op maat van uw behoefte. Afhankelijk van de resultaten, sturen we uw online strategie bij zodat uw rendement geoptimaliseerd wordt. Succes schuilt immers vaak in een subtiele nuance.

 

MEER WETEN? CONTACTEER ONS!

 

OVER WIM WILLEMS - ZAAKVOERDER 4P MEDIA

15 jaar online marketing, E-commerce en product management ervaring

  • IP Belgium - RTL Group: (2 jaar) Campaign manager
  • Carat - Aegis Media: (3 jaar) Online Media planner & buyer - ervaring op: Dell Computers, Beiersdorf, Disneyland Resort Paris, ING, Kraft Foods, Cadbury Schweppes, Renault,...
  • Sanoma Magazines Belgium - Medialogue: (2,5 jaar) Senior online sales - HUMO, Libelle, Flair, Telemoustique, 
  • Thomas Cook Belgium: (4 jaar) Sales & Merchandising Neckermann.be, Inflow channel manager (SEA, SEO, Affiliate, display, etc...)
  • Thomas Cook International - Zürich Switzerland (2 jaar) Product Manager Ski-& Selfdrive holidays
  • Thomas Cook Airlines - Condor: (1,5 jaar) Online marketing manager
  • Sundio Group International - Zürich Switzerland:  (2 jaar) Product Marketing Selfdrive Holidays Sunweb - NL, DK, BE, DE & FR market